Miten kunnostaa hautakivi tehokkaasti?

Hautakivi on tärkeä osa muistomerkkiä, joka kunnioittaa vainajan muistoa ja on näkyvä osa hautausmaan maisemaa. Ajan saatossa hautakivet voivat kuitenkin likaantua, sammaloitua tai niiden teksti voi kulua. Kunnostamalla hautakiven huolehdit, että muistomerkki säilyy arvokkaana ja kauniina vuosien varrella.

Hautakiven puhdistaminen

Hautakiven puhdistus on ensimmäinen askel kunnostusprosessissa. Puhdistuksessa on tärkeää käyttää oikeita menetelmiä ja aineita, jotta kivi ei vahingoitu. Hautaustoimisto Memoria Riihimäellä/Loimaan Kivellä tarjoamme ammattitaitoista hautakivien puhdistuspalvelua, joka poistaa lian, sammaleen ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti ja turvallisesti.

Puhdistuksessa käytämme ympäristöystävällisiä ja kivelle sopivia puhdistusaineita. Puhdistuksen jälkeen hautakivi huuhdellaan huolellisesti puhtaalla vedellä. On tärkeää välttää hankaavia aineita ja työkaluja, jotka voivat naarmuttaa kiven pintaa.

Tekstien uudelleen kultaus ja maalaus

Ajan myötä hautakiven tekstien kultaus tai maalaus voi kulua ja muuttua vaikealukuiseksi. Meillä on palveluita, jotka sisältävät vanhojen tekstien uudelleen kultaukset ja maalaukset. Tämä palauttaa hautakiven tekstit luettaviksi ja palauttaa niiden alkuperäisen loiston.

Käytämme laadukkaita materiaaleja, kuten kestävää kultausta ja maalia, jotka säilyvät hyvin ulkoilman vaikutuksille. Ammattitaitoiset kivenkäsittelijämme varmistavat, että työ tehdään huolellisesti ja kunnioittaen hautakiven alkuperäistä ulkonäköä.

Lisänimikaiverrukset ja laatat

Joskus hautakiveen tarvitaan lisänimikaiverruksia tai uusia laattoja. Meiltä saatte palvelun, joka sisältää lisänimien kaiverrukset ja laatat, jotka sopivat yhteen olemassa olevan hautakiven kanssa. Tämä palvelu mahdollistaa muistomerkkiin lisättävien nimien harmonisen yhdistämisen.

Kaiverrukset tehdään huolellisesti ja tarkasti, jotta ne vastaavat hautakiven alkuperäistä tyyliä. Laattojen materiaali ja viimeistely valitaan niin, että ne kestävät aikaa ja säilyttävät arvokkaan ulkonäkönsä.

Hautakiven oikaisu ja perustus

Vuodet ja maaperän liikkeet voivat aiheuttaa hautakiven kallistumista tai vajoamista. Palveluihimme kuuluu hautakivien ja reunakivien oikaisut sekä Loimaan Kiven ruuviperustus, joka takaa hautakiville 10 vuoden oikaisutakuun.

Ruuviperustus on turvallinen ja kestävä tapa varmistaa, että hautakivi pysyy suorassa ja vakaana. Oikaisu ja perustus tehdään ammattitaidolla, ja ne auttavat säilyttämään hautakiven arvokkaan ulkonäön.

Apunasi hautakiven ylläpidossa

Hautakiven kunnostus on tärkeä osa muistomerkin ylläpitoa. Me tarjoamme kattavat palvelut hautakivien kunnostukseen. Olipa kyseessä puhdistus, tekstien uudelleen kultaus, lisänimikaiverrukset tai hautakiven oikaisu, meiltä saatte asiantuntevaa palvelua.

Jos hautakiven kunnostus herättää kysymyksiä tai tarvitsette apua, ottakaa yhteyttä. Autamme mielellämme ja teemme tarjouksen, joka vastaa tarpeitanne.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu