Miten hautakiven oikaisu tehdään oikein?

Hautakiven oikaisu

Hautakivi on paikka, jossa pysähdymme muistelemaan meille rakkaita henkilöitä. Se on myös muistomerkki, joka säilyttää arvokkuutensa säännöllisellä hoidolla ja huolenpidolla. Hautakivien oikaisu on yksi tärkeä huoltopalvelu, joka varmistaa kiven suoran ja arvokkaan ilmeen vuosien saatossa. Me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivellä tarjoamme ammattitaitoista palvelua hautakivien oikaisuun ja muihin huoltotoimenpiteisiin.

Hautakiven sijainti ja käytetyt pintakäsittelyt vaikuttavat sen puhdistustarpeeseen. Kiillotettu pinta pysyy puhtaana helpoimmin, kun taas lohkotuille ja hakatuille pinnoille sammalta kertyy helpommin. Vuosittainen puhdistus ja oikeaoppinen oikaisu takaavat, että hautakivi säilyy arvokkaana ja esteettisenä sukupolvelta toiselle.

Hautakiven oikaisun vaiheet

Kun hautakivi kaipaa oikaisua, on tärkeää toimia oikein ja huolellisesti. Ensimmäinen askel on arvioida kiven kallistuma ja tarvittavat toimenpiteet. Meillä Loimaan Kivellä on käytössämme ruuviperustus, joka mahdollistaa kiven turvallisen ja kestävän oikaisun. Ruuviperustuksen avulla oikaistuille tai asennetuille hautakiville myönnämme 10 vuoden oikaisutakuun.

Oikaisuprosessi alkaa kiven varovaisella nostamisella ja perustuksen tarkastuksella. Tarvittaessa perustusta korjataan tai vahvistetaan, ja kivi asetetaan takaisin suoraan asentoon. Koko prosessin ajan kiinnitämme huomiota siihen, että hautakivi ja sen ympäristö säilyvät vahingoittumattomina.

Yksilöllinen hautakiven suunnittelu

Hautakiven suunnittelu on henkilökohtainen prosessi, jossa kunnioitetaan vainajan muistoa. Meidän HSO-suunnitteluohjelmamme avulla voitte suunnitella yksilöllisen hautakiven helposti ja vaivattomasti. Ohjelma ohjaa teitä vaihe vaiheelta kohti toivottua lopputulosta. Kun olette valmiita, lähetätte suunnitelman meille, ja me annamme teille tarjouksen toiveidenne mukaisesta hautakivestä.

Yksilöllisen suunnittelun lisäksi tarjoamme myös ammattitaitoista palvelua hautakiven hankintaan liittyvissä asioissa. Olipa kyseessä uuden hautakiven valinta tai vanhan kiven huolto, olemme täällä auttamassa teitä jokaisessa vaiheessa.

Palvelumme ja yhteystiedot

Me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivellä tarjoamme kattavat palvelut hautakivien huoltoon ja kunnostukseen. Palveluihimme kuuluvat muun muassa hautakivien pesut, vanhojen tekstien uudelleen kultaukset ja maalaukset, lisänimikaiverrukset sekä hautakivien ja reunakivien oikaisut. Olemme täällä auttamassa teitä kaikissa hautakiveen liittyvissä asioissa.

Jos tarvitsette apua hautakiven oikaisussa tai muissa huoltotoimenpiteissä, ottakaa meihin yhteyttä. Voitte jättää yhteystietonne verkkosivuillamme, ja otamme teihin yhteyttä mahdollisimman pian. Meille on kunnia-asia palvella teitä ja varmistaa, että rakkaanne muistomerkki säilyy arvokkaana ja kauniina.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu