Mistä löydän hautakiven kunnostuspalvelun?

Hautakiven hoito ja huolto

Hautakiven kuntoonpano on tärkeä osa muistomerkin arvokkuuden ylläpitämistä. Me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivellä ymmärrämme, että hautakivi on paitsi muisto läheisestä, myös osa kulttuuriperintöämme. Siksi tarjoamme kattavat palvelut hautakivien kunnostukseen ja ylläpitoon. Vuosittainen puhdistus ja tarvittaessa tehtävät korjaustyöt takaavat, että hautakivi säilyy kauniina ja arvokkaana sukupolvelta toiselle.

Kiven sijainti ja pintakäsittelyt vaikuttavat suuresti sen puhdistustarpeeseen. Kiillotettu pinta pysyy puhtaana helpoiten, kun taas lohkotuille ja hakatuille pinnoille sammalta kertyy helpommin. Meidän asiantuntijamme auttavat mielellään valitsemaan oikeat hoitomenetelmät juuri teidän hautakivenne materiaaliin ja kuntoon sopivaksi.

Hautakiven suoristus ja oikaisu

Hautakiven ympärillä tapahtuvat muutokset, kuten maan tiivistyminen tai viereisen haudan kaivaminen, voivat ajan myötä aiheuttaa kiven kallistumista. Tämä ei ole pelkästään esteettinen haitta, vaan voi olla myös turvallisuusriski. Me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivellä suoritamme ammattitaidolla hautakivien oikaisu- ja suoristustyöt, varmistaen että muistomerkki pysyy pystyssä ja turvallisena.

Kivimateriaalin painon vuoksi jo pienetkin kallistumat voivat olla vaarallisia. On tärkeää, että suoristustyöt jätetään ammattilaisten tehtäväksi, jotta hautakivi ei vahingoitu ja se pysyy turvallisena kaikille hautausmaalla kävijöille. Ota yhteyttä meihin, niin huolehdimme läheisenne hautamuistomerkin kunnostuksesta.

Kivipintojen ja koristeiden huolto

Hautakiven eri pintojen ja koristeiden hoito vaatii huolellisuutta ja oikeita menetelmiä. Sahattujen, hiekkapuhallettujen, poltettujen ja hakattujen kivipintojen puhdistus onnistuu vedellä ja harjalla, ja tarvittaessa voidaan käyttää myös ympäristöystävällistä pesuainetta. Kultausten, maalausten sekä metallikirjainten ja -koristeiden puhdistuksessa tulee olla erityisen varovainen, jotta ne eivät vahingoitu.

Me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivellä tarjoamme asiantuntevat palvelut myös näiden herkkien yksityiskohtien huollossa. Lisänimien kaiverruksen yhteydessä voimme huoltaa kiven kokonaisuudessaan, varmistaen että kaikki yksityiskohdat säilyvät arvokkaina ja esteettisesti miellyttävinä.

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu