Miksi hautakiven oikaisu on tärkeää?

Hautakiven merkitys muistopaikkana

Hautakivi on hiljaisen muistamisen ja kunnioituksen symboli. Se on paikka, jossa omaiset ja ystävät voivat pysähtyä muistelemaan edesmennyttä. Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivi ymmärtää, että hautakivi on keskeinen osa surutyötä ja vainajan muiston vaalimista. Kiven huolenpito ja sen pitäminen hyvässä kunnossa on meille sydämen asia.

Hautakiven äärellä seistessämme toivomme sen heijastelevan pysyvyyttä ja arvokkuutta. Sää ja ympäristön olosuhteet voivat kuitenkin ajan myötä vaikuttaa hautakiven kuntoon. Tästä syystä tarjoamme ammattitaitoista huoltoa ja oikaisua, jotta muistomerkki säilyy arvokkaana ja kauniina vuosien varrella.

Hautakiven huollon ja oikaisun merkitys

Hautakiven säännöllinen huolto ja oikaisu ovat välttämättömiä toimenpiteitä, jotka turvaavat sen pitkäikäisyyden ja arvokkuuden. Tarjoamme kattavat palvelut hautakiven ylläpitoon, mukaan lukien puhdistukset, kultaukset, maalaukset ja kaiverrukset. Hautakivien ja reunakivien oikaisu on erityisen tärkeää, sillä se ehkäisee kiven kallistumista ja mahdollisia vaurioita.

Hautakiven sijainti ja pintakäsittelyt määrittävät sen puhdistustarpeen. Kiillotetut pinnat pysyvät puhtaampina, kun taas karkeammille pinnoille voi kertyä sammalta. Ammattimainen ja ajoissa tehty oikaisu varmistaa, että hautakivi säilyy suorassa ja turvallisena.

Loimaan Kiven ruuviperustus ja oikaisutakuu

Loimaan Kiven ruuviperustus on luotettava ja kestävä ratkaisu hautakiven perustamiseen. Ruuviperustuksen ansiosta voimme tarjota 10 vuoden oikaisutakuun, mikä takaa hautakiven pysyvän oikeassa asennossa pitkään. Asiantunteva henkilökuntamme huolehtii hautakiven oikaisusta huolellisesti ja kunnioittavasti, ottaen huomioon omaisten toiveet ja vainajan muiston.

Hautakiven suunnittelu ja yksilöllisyys

Hautakiven suunnittelu on intiimi ja henkilökohtainen prosessi, joka heijastaa vainajan elämäntarinaa. Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivi tarjoaa HSO suunnitteluohjelman avulla mahdollisuuden luoda yksilöllinen hautakivi. Autamme teitä mielellämme kaikissa hautakiven suunnitteluun ja hankintaan liittyvissä kysymyksissä, jotta saatte toiveitanne vastaavan muistomerkin.

Yksilöllisessä suunnittelussa voitte valita kiven tyypin, muodon ja kaiverrukset. Kun olette tyytyväisiä suunnitelmaanne, lähetätte sen meille, ja annamme teille tarjouksen toiveidenne mukaisesta hautakivestä. Palvelumme on sitoutumista henkilökohtaiseen ja kunnioittavaan asiakaspalveluun.

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu