Kuinka paljon hautakiven oikaisu maksaa?

Hautakiven oikaisu on tärkeä toimenpide, joka varmistaa hautamuistomerkin arvokkaan ulkonäön ja turvallisuuden hautausmaalla. Hautaustoimisto Memoria Riihimäellä/Loimaan Kivellä ymmärrämme, että hautakiven kunnostus on osa läheisen muiston kunnioittamista. Tässä artikkelissa käymme läpi, mitä hautakiven oikaisu sisältää ja minkälaisia kustannuksia siihen voi liittyä.

Miksi hautakivi kallistuu?

Ajan myötä hautakivet voivat kallistua monista syistä. Maaperän tiivistyminen, istutusten kasvu, viereisen haudan kaivuutyöt ja muut ympäristötekijät voivat vaikuttaa hautakiven asentoon. Kivimateriaalin paino tekee pienistäkin kallistumista potentiaalisesti vaarallisia, sillä ne voivat kaatua ja aiheuttaa vahinkoa hautausmaalla kävijöille.

Meillä on vuosien kokemus hautakivien oikaisusta ja suoristamisesta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii, että läheisesi hautamuistomerkki pysyy turvallisesti ja arvokkaasti pystyssä.

Hautakiven oikaisun hintaan vaikuttavat tekijät

Hautakiven oikaisun hinta voi vaihdella useiden tekijöiden perusteella. Kiven koko, materiaali ja kallistuman aste ovat kaikki hintaan vaikuttavia seikkoja. Lisäksi hintaan voi vaikuttaa tarvittavien työkalujen ja materiaalien laatu sekä työn vaativuus.

Me tarjoamme kilpailukykyisen hinnan hautakiven oikaisulle, ja hintamme sisältää aina kaikki tarvittavat työvaiheet ja materiaalit. Ota yhteyttä meihin, niin voimme antaa tarkan arvion juuri läheisesi hautakiven oikaisutyöstä.

Hautakiven huolto ja oikaisun tarpeen ennaltaehkäisy

Säännöllinen hautakiven huolto on paras tapa ennaltaehkäistä oikaisun tarvetta. Puhdistamalla hautakiven vuosittain ja huolehtimalla sen ympäristöstä voit auttaa säilyttämään sen suorassa ja hyvässä kunnossa.

Tarjoamme myös hautakivien huoltopalveluita, kuten pesua, tekstien uudelleen kultausta ja maalausta sekä lisänimikaiverruksia. Nämä palvelut auttavat ylläpitämään hautakiven arvokkuutta ja vähentämään oikaisun tarvetta tulevaisuudessa.

Loimaan Kiven ruuviperustus ja oikaisutakuu

Käyttämällä Loimaan Kiven ruuviperustusta voimme tarjota oikaistuille tai asennetuille hautakiville 10 vuoden oikaisutakuun. Tämä innovatiivinen perustusratkaisu varmistaa, että hautakivi pysyy tukevasti paikoillaan ja vähentää kallistumisen riskiä.

Yhteenveto ja yhteydenotto

Hautakiven oikaisu on tärkeä toimenpide, joka turvaa sekä hautakiven että hautausmaalla kävijöiden turvallisuuden. Hintaan vaikuttavat monet tekijät, mutta me tarjoamme aina kattavan palvelun ja kilpailukykyisen hinnan. Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää ja annamme tarjouksen hautakiven oikaisusta.

Muista, että säännöllinen huolto ja oikeanlaiset perustusratkaisut voivat auttaa pitämään hautakiven suorassa vuosikymmeniä. Kunnioitamme läheisesi muistoa ja tarjoamme palveluita, jotka säilyttävät hautakiven arvokkuuden sukupolvelta toiselle.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu