Hautakivi kallistunut – korjausvinkit

Hautakiven kallistuminen on yleinen ongelma, joka voi johtua monista syistä, kuten maaperän liikkeistä, sään vaikutuksista tai hautakiven asennuksen puutteista. Onneksi on olemassa keinoja, joilla voit korjata kallistuneen hautakiven ja palauttaa sen arvokkaan muistomerkin arvokkuuden.

Miksi hautakivi kallistuu?

Hautakiven kallistumisen taustalla voi olla useita syitä. Yksi yleisimmistä syistä on maaperän painuminen tai eroosio, joka voi tapahtua vuosien saatossa. Myös raskaiden sateiden tai pakkasen aiheuttama maan liike voi vaikuttaa hautakiven asentoon. Lisäksi, jos hautakiven perustus on alun perin tehty huolimattomasti, se voi ajan myötä johtaa kiven kallistumiseen.

On tärkeää tunnistaa kallistumisen syy, jotta voimme valita oikean korjausmenetelmän. Hautaustoimisto Memoria Riihimäellä/Loimaan Kivellä tarjoamme asiantuntevaa apua ja neuvontaa hautakivien korjaamisessa.

Hautakiven suoristaminen

Hautakiven suoristaminen on ensimmäinen askel korjausprosessissa. Tämä vaatii usein ammattilaisten apua, sillä hautakivet ovat raskaita ja niiden siirtäminen voi olla vaarallista. Suoristamisessa hautakivi nostetaan varovasti ja perustusta korjataan tai vahvistetaan tarpeen mukaan.

Meillä on käytössämme asianmukaiset työkalut ja tekniikat, jotka takaavat turvallisen ja kestävän lopputuloksen. Korjaamme perustuksen siten, että se kestää tulevaisuudessakin maaperän liikkeitä ja sääolosuhteita.

Hautakiven puhdistus ja huolto

Kun hautakivi on suoristettu, on hyvä hetki huoltaa myös itse kiven pinta. Puhdistamme hautakivet vedellä ja harjalla, ja tarvittaessa käytämme ympäristöystävällisiä pesuaineita. Erityistä huomiota kiinnitämme kultausten, maalausten sekä metallikirjainten ja koristeiden hoitoon, jotta ne säilyttävät arvokkaan ulkonäkönsä.

Loimaan Kivi palvelee asiakkaitaan kaikissa hautakiven hoitoon ja huoltoon liittyvissä asioissa. Oli kyseessä sitten puhdistus, lisänimien kaiverrus tai kokonaisvaltainen kunnostus, olemme valmiita auttamaan.

Hautakiven koristeet ja yksilöllisyys

Hautakiven koristeet, kuten pronssikirjaimet ja lyhdyt, lisäävät hautamuistomerkille yksilöllisyyttä ja kauneutta. Pronssista valmistetut kirjaimet ja koristeet patinoituvat ajan myötä, mikä korostaa niiden syvyysvaikutelmaa ja tuo esiin luonnonvalon kauneuden.

Me tarjoamme laajan valikoiman koristeita, jotka sopivat yhteen erilaisten kivilaatujen kanssa. Autamme mielellämme valitsemaan ja asentamaan koristeet, jotka kunnioittavat vainajan muistoa ja heijastavat heidän persoonallisuuttaan.

Apunasi hautakiven suoristamisessa

Hautakiven kallistuminen on korjattavissa, ja Hautaustoimisto Memoria Riihimäellä/Loimaan Kivellä olemme täällä auttamassa teitä koko prosessin ajan.

Käytä hyväksesi myös HSO suunnitteluohjelmaamme, joka helpottaa yksilöllisen hautakiven suunnittelua. Ohjelma ohjaa sinut vaihe vaiheelta kohti toivomaasi kokonaisuutta, ja saat meiltä tarjouksen suunnittelemastasi kivestä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä paras tapa kunnioittaa rakkaanne muistoa.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu