Miten hautajaiset järjestetään?

Hautajaisten suunnittelu ja toteutus

Hautajaisten järjestäminen on usein uusi kokemus monille, ja se voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä surun keskellä. Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivi on täällä auttaakseen teitä kaikissa hautajaisjärjestelyissä alusta loppuun. Me ymmärrämme, että jokainen hautajaisprosessi on ainutlaatuinen ja pyrimme kunnioittamaan vainajan sekä omaisten toiveita henkilökohtaisella ja ammattitaitoisella otteella.

Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä meihin, jolloin voimme sopia tapaamisen ja keskustella toiveistanne. Tapaamisessa käymme läpi kaikki hautajaisiin liittyvät yksityiskohdat, kuten siunaustilaisuuden paikan, muistotilaisuuden järjestelyt, kukkalaitteet ja hautakiven valinnan. Me huolehdimme käytännön järjestelyistä, jotta te voitte keskittyä muistelemaan läheistänne ja jakamaan muistoja yhdessä muiden surijoiden kanssa.

Muistotilaisuuden järjestäminen

Muistotilaisuus on tärkeä osa hautajaisia, sillä se tarjoaa mahdollisuuden muistella vainajaa ja jakaa lohdutusta läheisten kesken. Me autamme teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan muistotilaisuuden, joka kunnioittaa vainajan muistoa ja vastaa omaisten toiveita. Olipa kyseessä perinteinen kahvitarjoilu tai persoonallisempi muistohetki, meidän tehtävämme on varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmienne mukaan.

Valitsemme yhdessä sopivan tilan muistotilaisuudelle, mietimme tarjoilut ja autamme tarvittaessa ohjelman suunnittelussa. Meiltä saatte myös tukea kutsujen laadinnassa ja lähettämisessä, jotta kaikki tärkeät ihmiset saavat tiedon ja voivat osallistua tilaisuuteen. Muistotilaisuuden suunnittelussa huomioimme aina vainajan ja omaisten toiveet sekä budjetin.

Hautakiven valinta

Hautakivi on pysyvä muistomerkki, joka kertoo sukupolvien ajan vainajan elämästä ja persoonasta. Me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivellä tarjoamme laajan valikoiman hautakiviä eri materiaaleista, muodoista ja tyyleistä. Autamme teitä valitsemaan sopivan hautakiven, joka kunnioittaa vainajan muistoa ja sopii hautausmaan maisemaan.

Kun valitsette hautakiven, otamme huomioon toiveenne tekstin, fontin ja kiven muotoilun suhteen. Meidän asiantuntijamme ovat apunanne myös kaiverrusten ja mahdollisten koriste-elementtien valinnassa. Hautakiven toimitus ja asennus hoituvat kauttamme ammattitaitoisesti ja huolellisesti, jotta kaikki yksityiskohdat ovat kunnossa.

Kukkalaitteet ja seppeleet

Kukat ovat olennainen osa hautajaisia, sillä ne tuovat lohtua ja kauneutta tilaisuuteen. Meiltä saatte apua kukkalaitteiden ja seppeleiden valinnassa, jotka sopivat sekä tilaisuuden luonteeseen että omaisten toiveisiin. Kukkien avulla voitte ilmaista tunteitanne ja kunnioitusta vainajaa kohtaan.

Yhteistyökumppaniemme kautta tarjoamme laadukkaat ja kauniit kukka-asetelmat, jotka valmistetaan huolella ja ammattitaidolla. Voitte valita perinteisistä seppeleistä ja kukkavihoista tai suunnitella yhdessä floristin kanssa persoonallisen asetelman, joka heijastaa vainajan elämää ja persoonallisuutta.

Läheisten tuki ja neuvonta

Hautajaisten järjestäminen voi olla emotionaalisesti kuormittavaa, ja siksi me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivellä olemme valmiita tukemaan teitä läpi koko prosessin. Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa ja tukea kaikissa hautajaisiin liittyvissä kysymyksissä, olipa kyse sitten viranomaisasioista tai perinnönjaosta.

Meidän tehtävämme on helpottaa taakkaanne ja tarjota lohdullista apua vaikeina hetkinä. Olemme täällä kuuntelemassa ja vastaamassa kysymyksiinne, jotta voitte tuntea olevanne hyvissä käsissä. Meille on tärkeää, että voitte luottaa siihen, että kaikki järjestelyt hoidetaan huolellisesti ja kunnioittavasti.

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu