Hautausjärjestelyt memoria-sovelluksella

Helpotusta surun keskelle

Kun menetys kohtaa, mielen valtaa suru ja järjestelyjen aloittaminen voi tuntua ylivoimaiselta. Memoria Hautaustoimisto Riihimäellä ymmärrämme tämän ja haluamme tarjota tukea vaikeina hetkinä. Digitaalisen ajan myötä olemme ottaneet käyttöön modernin työkalun, joka helpottaa hautausjärjestelyjen tekemistä omassa rauhassa ja silloin, kun siihen on valmis.

Memoria-sovelluksemme on suunniteltu tekemään hautausjärjestelyistä mahdollisimman sujuvia. Sovelluksen avulla voit tutustua eri vaihtoehtoihin, suunnitella hautajaiset ja valita muistomerkkejä ilman, että sinun tarvitsee poistua kotoasi. Tämä mahdollistaa rauhallisen hetken muistojen parissa ja antaa aikaa harkita päätöksiä.

Henkilökohtainen palvelu digitaalisesti

Meille on tärkeää, että saatte henkilökohtaista palvelua jokaisessa tilanteessa. Memoria-sovelluksen kautta voit lähettää meille toiveesi ja kysymyksesi, ja me olemme valmiina vastaamaan niihin. Sovellus ei korvaa henkilökohtaista kontaktia, vaan toimii apuvälineenä, jonka kautta voimme tarjota parempaa ja yksilöllisempää palvelua.

Kun olet valmis, sovelluksen kautta tehty suunnitelma toimii pohjana keskustelulle, jossa käymme yhdessä läpi kaikki yksityiskohdat. Näin varmistamme, että hautajaiset järjestetään juuri niin kuin vainajan ja omaisten toiveiden mukaisesti.

Palvelut ja tuotteet yhdessä paikassa

Memoria-sovelluksen kautta pääsette tutustumaan kattavasti kaikkiin tarjoamiimme palveluihin ja tuotteisiin. Olipa kyseessä sitten hautakiven valinta, kukkalaitteet tai muistotilaisuuden järjestelyt, kaikki löytyy samasta paikasta. Tämä helpottaa kokonaiskuvan hahmottamista ja tekee päätöksenteosta selkeämpää.

Yhteistyökumppaniemme avulla voimme taata laadukkaat palvelut ja tuotteet. Sovelluksessa esitellyt vaihtoehdot ovat huolella valikoituja, jotta voimme varmistaa parhaan mahdollisen lopputuloksen hautajaispäivänä.

Yksilölliset toiveet huomioon

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen, ja niin ovat myös hautajaiset. Memoria-sovelluksessa voit räätälöidä järjestelyt vastaamaan vainajan ja omaisten yksilöllisiä toiveita. Olipa kyseessä sitten perinteiset menot tai jotain aivan uutta, me olemme täällä auttamassa teitä toteuttamaan ne.

Henkilökohtainen palvelumme varmistaa, että kaikki yksityiskohdat käydään läpi ja että jokainen toive otetaan huomioon. Memoria Hautaustoimisto Riihimäellä olemme sitoutuneet kunnioittamaan jokaista elämäntarinaa ja sen ainutlaatuisuutta.

Yhteydenpito sujuvaksi

Memoria-sovelluksen käyttöönoton myötä yhteydenpito meidän ja asiakkaidemme välillä on tehty entistä helpommaksi. Sovelluksen kautta voit ottaa yhteyttä milloin tahansa, ja me vastaamme mahdollisimman pian. Tämä nopeuttaa prosessia ja tekee kommunikaatiosta tehokasta.

Voit luottaa siihen, että olemme tukenasi jokaisessa vaiheessa, olipa kyseessä sitten ensimmäiset askeleet hautausjärjestelyissä tai viime hetken muutokset. Me olemme täällä teitä varten.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu