Hautausjärjestelyt helposti

Hautausjärjestelyjen ensiaskeleet

Kun kuolemantapaus sattuu, on tärkeää toimia rauhallisesti ja järjestelmällisesti. Ensimmäinen askel on ottaa yhteyttä hautaustoimistoon, joka voi auttaa sinua kaikissa käytännön järjestelyissä. Hautaustoimisto Memoria Riihimäellä/Loimaan Kivellä olemme täällä sinua varten, tarjoten tukea ja neuvontaa alusta loppuun.

Hautaustoimistomme palveluihin kuuluu kaikki tarvittava vainajan siirtämisestä ja säilytyksestä, arkun tai uurnan valinnasta, siunaustilaisuuden järjestämiseen ja hautakiven suunnitteluun.

Muistotilaisuuden suunnittelu

Muistotilaisuus on tärkeä osa suruprosessia, ja sen suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa ja ajatusta. Me autamme sinua miettimään tilaisuuden luonnetta, paikkaa ja tarjoiluja. Haluatko perinteisen kahvitarjoilun vai jotain henkilökohtaisempaa? Meiltä löytyy vinkkejä ja ideoita, jotka kunnioittavat vainajan muistoa ja tekevät tilaisuudesta läheisille merkityksellisen.

Muistotilaisuuden suunnittelussa on hyvä ottaa huomioon myös vainajan toiveet ja elämäntyylit. Oli kyseessä sitten pienimuotoinen kokoontuminen tai suurempi seremonia, me olemme täällä auttamassa joka askeleella.

Hautakiven valinta ja kaiverrus

Hautakivi on pysyvä muistomerkki, joka kertoo sukupolville vainajan elämästä ja persoonasta. Meiltä saatte apua hautakiven valinnassa, joka vastaa toiveitanne ja kunnioittaa vainajan muistoa. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia kiviä ja kaiverrusvaihtoehtoja.

Hautakiven suunnittelussa on tärkeää miettiä, millaisen viestin haluatte sen välittävän. Asiantuntijamme auttavat teitä löytämään oikeat sanat ja muotoilut, jotka kaiverretaan kiveen ammattitaidolla ja huolella.

Hautausavustukset ja -kulut

Hautausjärjestelyihin liittyy usein monenlaisia kuluja, jotka voivat tuntua yllättäviltä. On tärkeää tietää, että voitte olla oikeutettuja erilaisiin avustuksiin, jotka helpottavat taloudellista taakkaa. Me autamme teitä selvittämään, mitä tukia voitte hakea ja miten hautauskulut voidaan kattaa mahdollisimman sujuvasti.

Kela tarjoaa hautausavustusta tietyin ehdoin, ja myös erilaiset vakuutukset voivat kattaa osan kuluista. Lisäksi on hyvä muistaa, että hautauskulut ovat vähennyskelpoisia verotuksessa tietyissä tapauksissa. Me olemme täällä auttamassa teitä kaikissa näissä kysymyksissä.

Henkilökohtainen tuki surun keskellä

Hautausjärjestelyt ovat vain osa suruprosessia. Me ymmärrämme, että tämä aika on henkisesti raskasta, ja siksi tarjoamme henkilökohtaista tukea ja kuuntelevaa korvaa. Voitte luottaa siihen, että olemme tukenanne jokaisessa vaiheessa, auttaen teitä kunnioittamaan rakkaanne muistoa parhaalla mahdollisella tavalla.

Olipa kyseessä sitten käytännön järjestelyjen neuvonta tai henkinen tuki, me olemme täällä teitä varten. Ota yhteyttä, niin teemme yhdessä tästä vaikeasta hetkestä hieman helpomman.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu