Hautakiven oikaisu

Muistomerkkien huolto ja kunnostus

Kun rakkaamme on poistunut keskuudestamme, muistomerkki hautausmaalla tarjoaa paikan hiljentymiselle ja muistolle. Vuosien saatossa, sääolosuhteet ja muut ulkoiset tekijät voivat kuitenkin vaikuttaa hautakiven kuntoon. Me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivi ymmärrämme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä ja tarjoamme ammattitaitoista palvelua hautakivien huollossa ja kunnostuksessa.

Hautakiven suoristaminen on yksi tärkeimmistä huoltopalveluistamme. Ajan myötä maaperän liikkeet voivat aiheuttaa hautakiven kallistumista tai vajoamista, mikä voi vaarantaa sekä esteettisen ilmeen että turvallisuuden. Käyttämällä Loimaan Kiven ruuviperustusta, voimme taata oikaistuille hautakiville 10 vuoden oikaisutakuun, varmistaen että muistomerkki pysyy arvokkaana ja kunnioitettuna vuosien varrella.

Hautakiven puhdistus ja ylläpito

Hautakiven säännöllinen puhdistus ja hoito ovat avainasemassa sen arvokkuuden säilyttämisessä. Meiltä saatte ohjeet ja palvelut, jotka auttavat pitämään hautakiven kauniina vuodesta toiseen. Kiillotetut pinnat ja lohkotut tai hakatut pinnat vaativat erityistä huomiota, ja meidän asiantuntijamme ovat valmiita neuvomaan teitä parhaista menetelmistä ja tuotteista niiden hoitoon.

Meiltä saatte myös apua vaikeiden tahrojen, kuten steariinin, poistamisessa. Käytämme vain parhaita ja turvallisimpia puhdistusaineita, jotka suojaavat kiven pintaa ja kaiverruksia. Vuosittainen ammattimainen puhdistus auttaa varmistamaan, että hautakivi säilyttää arvokkuutensa sukupolvelta toiselle.

Hautakiven koristeet ja yksilöllisyys

Hautakiven koristeet lisäävät muistomerkkiin henkilökohtaisuutta ja merkitystä. Tarjoamme laajan valikoiman koristeita, jotka voivat olla pronssisia pienoisveistoksia tai reliefikuvia. Koristeiden aihepiirit voivat vaihdella perinteisestä kristillisestä symboliikasta henkilökohtaisiin harrastuksiin liittyviin aiheisiin, jolloin ne kertovat tarinaa vainajan elämästä ja persoonallisuudesta.

Kokeneet ammattilaisemme auttavat teitä valitsemaan sopivat koristeet, jotka kunnioittavat vainajan muistoa ja tuovat lohtua omaisille. Meiltä saatte henkilökohtaista palvelua ja asiantuntemusta, jotta voitte tehdä parhaat valinnat hautakiven koristelussa.

Palvelumme ja yhteistyökumppanimme

Me Hautaustoimisto Memoria Riihimäki/Loimaan Kivi tarjoamme kattavat palvelut hautakivien huoltoon, kunnostukseen ja koristeluun. Yhteistyökumppaniemme kautta voimme taata laadukkaat materiaalit ja ammattitaidon, jotta voimme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Olipa kyseessä sitten hautakiven oikaisu, puhdistus, koristelu tai uudelleen tekstaus, meiltä löytyy tarvittava osaaminen ja palvelut. Ota yhteyttä meihin, niin voimme yhdessä suunnitella ja toteuttaa toiveidenne mukaiset hautakivipalvelut.

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Memoria logo

Perheiltä perheille. Perinteisesti.

Suunnittele itse hautajaiset Memoria-sovelluksella.

Suunnittele
hautajaiset

Suunnittele hautajaiset itse Memoria-sovelluksella

1.

Aloita hautajaisten suunnittelu sovelluksessa, kun sinulle sopii.

2.

Saat heti alustavan hinta-arvion ja suunnitelman hautajaisjärjestelyistä. Tämä ei sido tilaamaan meiltä palvelua.

3.

Otamme sinuun pian yhteyttä ja käymme suunnitelman läpi kanssasi.

4.

Saat täsmennetyn tarjouksen toivomastasi kokonaisuudesta.

5.

Hyväksyttyäsi tarjouksen huolehdimme hautajaisjärjestelyistä kuten sinä haluat.

Aloita suunnittelu